About Ikbenfrits

Address

Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands

Company Size

15-50
Summary

What we do

Ik ben een outsider
Ik heb geen duizend mensen in dienst. Ik heb geen verroeste systemen. Ik kom zelfs niet uit de financiële sector. Wel heb ik grondig uitgeplozen hoe dat werkt, een hypotheek. Wie nou eigenlijk wat doet. Wat alle termen en voorwaarden betekenen. Wat precies de kosten zijn. En sindsdien geef ik het beste hypotheekadvies van Nederland.

Ik ben vindingrijk
Ik heb tools die razendsnel rekenen en vergelijken. Die je alle scenario’s geven die bij jou passen (in plaats van alleen het scenario dat mij het meeste oplevert :-) Met altijd een helder overzicht van de kosten. Alle kosten. Zonder kleine lettertjes en verborgen voorwaarden, vraag maar aan De Consumentenbond. Zodat je helemaal zelf een weloverwogen keuze kunt maken.

En ik ben eerlijk
Het is natuurlijk te gek dat het goed met me gaat. En dat steeds meer mensen mijn tool gebruiken. Maar het gaat mij om iets anders: eerlijkheid. Ik wil dat jij het inzicht krijgt dat je nodig hebt om weloverwogen een goede keuze te maken. Alle informatie. Heb je daar hulp bij nodig of wil je een expert spreken? Dan kan dat. Ik help je tot je het weet. Erewoord.

Why Work For Us

Our Culture

Our Engineering Processes

Our Hiring Process

Perks
Travel allowance
Flexible working hours
Social Events
Work from home
Pension scheme
Discount on mortgage advice
Workation
Tech Stack

Application and Data

Javascript
HTML5
Vue.js
Next.js