About Autarco

Website

Address

Torenallee 20, 5716 BC, Eindhoven

Company Size

15-50
Summary

Autarco is een premium merk zonne-energiesystemen, en de eerste in de industrie die een eenvoudige niet-goed-geld-terug garantie aanbiedt op daadwerkelijke kWh-productie. Wij maken solar simpel, zowel voor onze dealers (PV-specialisten, installateurs, elektrotechnici, bouwbedrijven, energieleveranciers etc.) als voor onze eindgebruikers (huiseigenaren, woningcorporaties, scholen, agrarische bedrijven, kantoorpanden, etc.).

Ons assortiment van PV hardware, inclusief zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmaterialen, is geschikt voor het residentiële segment en voor grote commerciële installaties. Het betrouwbaar leveren van hoge-kwaliteit producten is een essentieel onderdeel van onze business, maar wat ons echt bijzonder maakt, zijn de software-gebaseerde diensten die we onze klanten bieden.

Ons softwareteam heeft een aantal krachtige tools ontwikkeld die dealers helpen om gedetailleerde PV-systeemontwerpen te maken op basis van luchtfoto’s en schaduwdetectie; lange-termijn kWh-opbrengsten te voorspellen en business cases door te rekenen; projecten succesvol te verkopen aan eindgebruikers en pandeigenaren; en gemakkelijk hun geïnstalleerde systemen te beheren met behulp van digital twins, geautomatiseerde foutdetectie en geavanceerde prestatieanalyses. In-house ontwikkelde software speelt een cruciale rol in het mogelijk maken van onze propositie en onze processen.

We zijn gevestigd in het Strijp-S gebied in Eindhoven, en we zoeken getalenteerde softwareontwikkelaars die ons team komen versterken.

Perks
Pingpong table
Remote work possible
Profit share
Tech Stack

Application and Data

Laravel
PostgreSQL
Javascript
Node.js
Python
MySQL
PHP
Scala
jQuery
Google App Engine
TypeScript
Vue.js
Symfony
Google Cloud Platform

DevOps

Git
Docker
Bitbucket
IntelliJ IDEA

Utilities

Elasticsearch
Google Analytics
Mailgun

Business Tools

Google Apps
Slack
Trello
JIRA