About Quad Solutions

Address

Fellenoord 39 Unit 1.03

Company Size

1-15
Summary

Echte teams
Vacatures beloven je een bedrijf vol geweldige collega's terwijl je in werkelijkheid de meeste tijd doorbrengt met slechts een handjevol mensen: je teamleden. Wij beseffen hoe belangrijk het is om je comfortabel te voelen in jouw team en verzekerd te zijn van het vertrouwen en de ondersteuning van je teamleden in wat je doet. Onderdeel zijn van een Quad-team is daarom op de eerste plaats een toewijding om zelf ook een uitstekende collega en teamlid te zijn. Je bevind jezelf in een gedreven, boven gemiddeld presterend team wat elkaar respecteert en voor elkaar klaar staat binnen en buiten de werkvloer.

No nonsense

  • Verwacht bij ons geen micromanagement. Ons management is er om jou en je team te ondersteunen, niet andersom.
  • We beloven niet dat je met "de nieuwste technologie” of meest trendy software zult werken. De realiteit is dat we niet altijd complete vrijheid hebben om tools te kiezen die we maar willen omdat we te maken hebben met klant- of veiligheidseisen. Tegelijkertijd cultiveert onze werkwijze vertrouwen en dat wordt vaak door onze klanten beloond met vrijheid en flexibiliteit om de tools te kiezen waar wij ons werk het beste mee kunnen uitvoeren.
  • Onze kantoren zijn eenvoudig maar doeltreffend ingericht met alles wat jij nodig hebt om effectief je werk te kunnen doen.
  • We doen niet aan verplichte teambuilding events, bedrijfsuitjes of activiteiten. Hoewel we in onze teams heel sociaal zijn gaan we er van uit dat je je vrije tijd het liefste zelf indeelt. De borrels en events die we wel hebben worden geïnitieerd hoe en wanneer de teams dat zelf willen.
Perks
Flexible Hours
Remote working
Good compensation
Pick your own hardware
No limits on study budget
No bullshit personal goals
Tech Stack

Application and Data

Javascript
Java
Spring Framework
React
Angular

DevOps

Jenkins
Git
Maven
npm
Bitbucket
IntelliJ IDEA
SonarQube

Business Tools

Google Apps
JIRA

Get job offers from companies like Quad Solutions

Apply now!